Здравейте, преди 6 месеца смених тампони на стаб. щанга , и едва вчера забелязах че , колата дърпа на дясно като пусна волана , трябва ли да се ходи на стенд след смяна на тампоните че, скоро пак ми предстои смяна на тампоните
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за регулиране на преден мост
Collapse
X
-
Хубаво е всяка година да се минава стенд (аз минавам на пролет когато сменям гумите)
Напомпи си гумите равномерно, стегни си окачването и ако все още не е наред - на стенд.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
-
Хубаво е да отидеш някъде където ги чуват нещата, щото тук у наше село има едни разбирачи 2 коли ми осраха (и не само на мен) и после айде до Варна за да стане както си трябва.
Попитай колегите от твоя регион и не го отлагай щото ще ти заминат гумите лека полека. От тампоните на ст щанга не може да се разбута предницата.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Върви на реглаж без да отлагаш, че ще ти заминат гумите. А е и опасно да караш в сняг така. То при вас няма много, ама все пак...
пп: ако не са капсуловали щангата на новите тампони, при следваща смяна може и да не се сваля моста. Т.е ще избегнеш повторен реглаж.Last edited by tonov; d.m.y г., 13:08.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment